Onze werkzaamheden

Onze grootste passie is iets maken wat je in je huis zet om prettig te kunnen wonen of werken, het maken van een meubel of interieur. Daarbij kan het gaan om een eigen of door ons ontworpen meubel, maar ook een precies op maat gemaakt werkstuk. Hiernaast doen wij ook meubelrestauratie waardoor een waardevol meubel een nieuwe kans krijgt. Wij zijn gevestigd in Dalfsen. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of kom eens langs in onze werkplaats

3

Meubel

Het meubelmakersvak is het vak waarin wij zijn gespecialiseerd. Meubels met een bijzonder ontwerp of specifieke maten is wat mijn vak ook zo interessant maakt!

Lees meer > 

3

Interieur

Ook voor interieuronderdelen kunt u bij ons terecht voor o.a. keukens, inbouwkasten, onderstellen voor bijvoorbeeld lampen, garderobes of zelfs kantoor en winkel inrichtingen.

Lees meer >

3

Restauratie

Naast nieuwe meubelen maken, kunnen wij ook zorg dragen voor het behouden van een stukje geschiedenis door het restaureren van uw meubel en deze terug te brengen naar originele staat.

Lees meer >

Verkoopobjecten

Hieronder een greep van objecten die wij verkopen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

 

Enkele reviews

“Om aan te geven hoe tevreden we zijn over de geleverde diensten/ producten hebben we meermaals een verzoek neergelegd voor maatwerk opdrachten”

– Durk

“Ze hebben veel oog voor schoonheid en esthetiek, dat staat voorop in het vak en daarom zou ik weer bij ze terugkomen en ze aanprijzen binnen mijn netwerk”

– Heiko

“De kracht van hun aanpak is de aandacht van de persoonlijke wensen die zijn waargemaakt”

– Henjo & Lenneke